Αστυνομική σκούπα στην Αργολίδα – 6 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας
Αστυνομικές επιχειρήσεις Αστυνομία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, χθες Τετάρτη 20 Αυγούστου 2025 το πρωί, σε τοπικές κοινότητες των δήμων Άργους – Μυκηνών, Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς υφιστάμενων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων ελέγχθησαν 18 άτομα, προσήχθησαν 8 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 6 άτομα, για τα κάτωθι αδικήματα:

  • 2 άτομα, για κλοπή,
  • 2 άτομα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού,
  • 1 άτομο, για στέρηση δελτίου ταυτότητας και
  • 1 άτομο, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης, βεβαιώθηκε 1 παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version