«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες» απόψε στο Άργος

Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση στους Στρατώνες Καποδίστρια
ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες

Μια ξεχωριστή βραδιά θεάτρου για παιδιά και οικογένειες υπόσχεται ο Δήμος Άργους-Μυκηνών τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025 στις 21:00, στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Άργους (Στρατώνες Καποδίστρια), στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η Παιδική Σκηνή “Μιχάλης Δρίτσας” του θιάσου «ΘΕΑΤΡΟ σε ΦΟΡΜΑ» παρουσιάζει το διαχρονικό έργο «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες», βασισμένο στο αγαπημένο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Τάκης Τσαρσιταλίδης, με φαντασία, χιούμορ και δημιουργική προσέγγιση, σε μια παραγωγή που συνδυάζει περιπέτεια, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και θεατρική μαγεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη ταξίδια, ανατροπές και μηνύματα για την αξία της τόλμης και της φιλίας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version