Επιστρέφει σε κυβερνητικό σχήμα ο Ανδριανός – Ο Πλεύρης στη θέση του Βορίδη

Ο Γιάννης Ανδριανός αναλαμβάνει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά τις παραιτήσεις λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ.
Μητσοτάκης Πτωχός Ναύπλιο Ανδριανός

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναλαμβάνει ο Θάνος Πλεύρης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τις τέσσερις παραιτήσεων κυβερνητικών στελεχών λόγω του σκανδάλου με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Παράλληλα, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ο Γιάννης Ανδριανός που επιστρέφει σε υπουργικό σχήμα μετά από αρκετά χρόνια.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος στον βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ για την επανεκλογή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Υφυπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Χάρης Θεοχάρης και Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Η ορκωμοσία του νέου υπουργού και των νέων Υφυπουργών, ενώπιων του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 10:00.

Στις 12:00 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version