Ο Παναργειακός δεν κατεβάζει ρολά παρά τον υποβιβασμό του στη Γ’ Εθνική. Αντίθετα, η ομάδα του Άργους δηλώνει έτοιμη να δώσει τη δική της “τελική μάχη” στις αίθουσες των δικαστηρίων, επιχειρώντας να ανατρέψει την απόφαση που τη στέλνει στις χαμηλότερες κατηγορίες, λόγω της κατάστασης με τις Β’ ομάδες.
Η ΠΑΕ Παναργειακός ήταν η μοναδική που δεν ψήφισε την επικύρωση της βαθμολογίας στη Super League 2, με τους διοικούντες να έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θα αφήσουν την υπόθεση να κλείσει χωρίς αντίδραση.
Η δικαστική κίνηση τη Δευτέρα 19 Μαΐου
Όπως όλα δείχνουν, η επίσημη νομική προσφυγή θα κατατεθεί σήμερα, Δευτέρα 19 Μαΐου, λίγο πριν την λήξη της πενθήμερης προθεσμίας ενστάσεων που έχουν οι ομάδες για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας από τη διοργανώτρια αρχή.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αργίτες έχουν ήδη ενημερώσει το συμβούλιο της Super League 2 για τις επόμενες κινήσεις τους, οι οποίες περιλαμβάνουν ένσταση ή και προσφυγή κατά της διαδικασίας υποβιβασμού, εστιάζοντας στο νομικό κενό που δημιουργείται από τις ομάδες Β’.
Υποβιβασμός λόγω… ομάδων Β’
Παρά το γεγονός ότι ο Παναργειακός τερμάτισε στην 7η θέση, δεν αποφεύγει την πτώση, καθώς η βαθμολογία επηρεάστηκε από τις ομάδες Β’ που συμμετείχαν εκτός ανταγωνιστικού πλαισίου, με αποτέλεσμα να μετατοπίζονται τα όρια σωτηρίας.