home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

38χρονος συνελήφθη γιατί αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα της Αστυνομίας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Καλαμάτα: Καταδίωξη στο κέντρο της πόλης
Ομάδα ΔΙΑΣ

Αστυνομική καταδίωξη σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας. Σύμφωνα με την ΕΡΤnews όλα συνέβησαν όταν οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο ύστερα από σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ακολούθησε καταδίωξη σε  δρόμους της πόλης με τον 38χρονο οδηγό να παραβιάζει ερυθρούς σηματοδότες ενώ μπήκε και αντίθετα σε δρόμους. Τελικά, μετά από λίγη ώρα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κατάφερε να τον ακινητοποιήσει στην οδό Ύδρας στο κέντρο της πόλης, με το ίδιο να προβάλει αντίσταση και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε στο ΙΧ όχημα βρίσκονταν τόσο η σύζυγος του όσο και τα δυο ανήλικα τέκνα του. Ο ίδιος συνελήφθη και κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο καθώς και για εξύβριση.

Σήμερα στις 12μ.μ. θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων της Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, δεν σταμάτησε στο σήμα τους καθώς είχε καταθέσει τις πινακίδες του οχήματος πρόσφατα και φοβήθηκε το υψηλό πρόστιμο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis