home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δύο νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρουσιάστηκαν στο Επιμελητήριο Αργολίδας

«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» &«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»
Επιμελητήριο Αργολίδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, με θέμα την παρουσίαση των νέων Δράσεων «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» & «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην επίτευξη παράτασης υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης των δύο δράσεων μέχρι τις 22 Μαρτίου και στην πραγματοποίηση της έγκαιρης ενημερωτικής εκδήλωσης της επιχειρηματικής κοινότητας στο Επιμελητήριο παρά τις δυσκολίες, τα οποία αποτελούν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας μεταξύ Επιμελητηρίου και Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Ωστόσο, δε παρέλειψε να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι επενδυτές και εμποδίζουν την έγκυρη κατάθεση των επενδυτικών φακέλων τους. Τέλος, ζήτησε από τους θεσμικούς φορείς να υπάρξει μέριμνα για μεγαλύτερη αύξηση προϋπολογισμού για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των επιχειρήσεων στα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Στη συνέχεια, παρουσίασαν αναλυτικά τις Δράσεις «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» & «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων», οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου –Ηπείρου – Ιονίων Νήσων  Ανδρέας Κοντόγεωργας,  Βασίλειος Χούσος και Βασίλειος Γκοτσούλιας.

Μετά το τέλος των εισηγήσεων ακολούθησαν οι απαντήσεις-διευκρινήσεις επί των ερωτημάτων των παρευρισκόμενων. Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν επιχειρηματίες, στελέχη, σύμβουλοι επιχειρήσεων αλλά και μέλη του Επιμελητηρίου.

Επιμελητήριο Αργολίδας
Επιμελητήριο Αργολίδας
Επιμελητήριο Αργολίδας
Επιμελητήριο Αργολίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis