home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πλάκα Δρεπάνου: «Στάχτη και Πούλβερη» να γίνουν οι εγκαταστάσεις ΑμΕΑ

Η εγκατάληψη των εγκαταστάσεων ΑμΕΑ και το θάψιμό τους κάτω από την άμμο.
ΑμΕΑ Πλάκα Δρεπάνου

«Στάχτη και Πούλβερη» να γίνουν οι εγκαταστάσεις ΑμΕΑ στην Πλάκα Δρεπάνου, δηλώνει η κ. Ντίνα Καραγιάννη αναφερόμενη στην εγκατάληψη των εγκαταστάσεων και το θάψιμό τους κάτω από την άμμο.

Όπως δηλώνει η ίδια, η απελθούσα δημοτική αρχή του κ. Κωστούρου άφησε στην τύχη τους τις εγκαταστάσεις για τα ΑμΕΑ στην Πλάκα Δρεπάνου, ενώ αυτό συμπληρώνει “φανερώνει πως «οι βόλτες με τα αναπηρικά καροτσάκια» αποτελούσαν απλά ένα «διαφημιστικό κόλπο ευαισθησίας» της απελθούσας δημοτικής αρχής“.

Διερωτάται ακόμα δεν “θα έπρεπε από τον Οκτώβρη του 2023 να είχαν οδηγηθεί στις αποθήκες του Δήμου προκειμένου να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες;“.

Η δήλωση

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Καραγιάννη:

«Στάχτη και Πούλβερη» να γίνουν οι εγκαταστάσεις ΑμΕΑ

Φαίνεται πως η προσήλωση στους Έλληνες τραγικούς, “ἐμοῦ θανόντος γαῖα μιχθήτω πυρί” μετά το θάνατό μου, χώμα και φωτιά ας αναμιχθούν) (Τραγικών Αδέσποτα 513) οδήγησε την απελθούσα δημοτική αρχή του κ. Κωστούρου στο να αφήσει στην τύχη τους τις εγκαταστάσεις για τα ΑμΕΑ στην Πλάκα Δρεπάνου.

Έλλειψη σεβασμού στην δημοτική περιουσία σε συνδυασμό με έμμεση απαξίωση των ΑμΕΑ, από τον απελθόντα, φανερώνει πως «οι βόλτες με τα αναπηρικά καροτσάκια» αποτελούσαν απλά ένα «διαφημιστικό κόλπο ευαισθησίας» της απελθούσας δημοτικής αρχής.

Μετά την πολιτική απόρριψη του συνδυασμού της «Επόμενης μέρας», «στάχτη και πούλβερη» να γίνουν όλα, πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων ΑμΕΑ και το θάψιμό τους από την άμμο, ενώ θα έπρεπε από τον Οκτώβρη του 2023 να είχαν οδηγηθεί στις αποθήκες του Δήμου προκειμένου να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες;“.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis