home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πρόσκληψη 7 ατόμων για τη νέα μόνιμη έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα τριών μηνών.
Τρισδιάστατη απεικόνιση αρχαιολογικό μουσείο Άργους;

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας προκηρύσσει την πρόσληψη 7 ατόμων για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του Υποέργου 1 «Εγκατάσταση νέας μόνιμης έκθεσης αρχαιολογικού μουσείου Άργους» του Έργου «Sub.3.27 Νέα Μόνιμη Έκθεση Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους».

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες για την εν λόγω προκήρυξη είναι οι εξής:

  • ΠΕ Αρχαιολόγων με εξειδίκευση στην Προϊστορική – Κλασική Αρχαιολογία – 1 θέση
  • ΠΕ Αρχαιολόγων με εξειδίκευση στη Μουσειολογία – 1 θέση
  • ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης, με εξειδίκευση στη συντήρηση λίθινων και κεραμικών αντικειμένων – 1 θέση
  • ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης, με εξειδίκευση στη συντήρηση μεταλλικών αντικειμένων – 1 θέση
  • ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. ή αρχαιολογικών έργων – 1 θέση
  • ΔΕ Εργατοτεχνιτών – 2 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, σύμφωνα με το proson.gr, στα γραφεία της Υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, Πλ. Συντάγματος, Τ.Κ.21100 Ναύπλιο, υπόψη κ. Στυλιανής Κορνηλάκη (Τηλ. επικοινωνίας: 27520 97612/ 27520 27502).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Οι αιτήσεις «ανοίγουν» αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ενώ «κλείνουν» την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis