home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνεβρό Αχαΐας: Ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης στο θεματικό πάρκο Area Synest

Διασχίζοντας τη γέφυρα πάνω από τη λίμνη, ο επισκέπτης εισέρχεται στο θεματικό πάρκο όπου σε όλη την έκταση του αναδύονται αρώματα από λουλούδια και αρωματικά φυτά από όλο τον κόσμο
Θεματικό Πάρκο area synest

Μια απέραντη έκταση, καταπράσινη με απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Στην είσοδο του πάρκου Area Synest στο Συνεβρό Αχαΐας, περιμένουν τους επισκέπτες τρεχούμενα νερά τα οποία καταλήγουν στη λίμνη με τα χρυσόψαρα και τα νούφαρα.

Διασχίζοντας τη γέφυρα πάνω από τη λίμνη, ο επισκέπτης εισέρχεται στο θεματικό πάρκο όπου σε όλη την έκταση του αναδύονται αρώματα από λουλούδια και αρωματικά φυτά από όλο τον κόσμο.

Τα θερμοκήπια του Area Synest φιλοξενούν κατά εποχές διάφορα θέματα, ανάλογα με την έμπνευση του δημιουργού, Μαρτίκ Μανικιάν.

Η πεζοπορία στο θεματικό πάρκο συνεχίζεται και ο επισκέπτης ανακαλύπτει κτίσματα παλαιότερης αρχιτεκτονικής, που αναβιώνουν τη παραδοσιακή ζωή των Αρμενίων όπως το Λαογραφικό Μουσείο του Area Synest ενώ η πεζοπορία μέσα στο δάσος, στην λίμνη και στο ποτάμι, χαρίζουν στην οικογένεια ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης.

Βίντεο: perigon_perspective

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis