home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πλειστηριασμός κινητού εξοπλισμού 5άστερου ξενοδοχείου στο Ναύπλιο

Γεννήτριες, κλιματιστικά, κρεβάτια, σεντόνια, κουρτίνες, σφουγγαρίστρες και πολλά άλλα βγαίνουν στο σφυρί
kandia castle hotel resort & thalasso

Ένας μαζικός πλειστηριασμός, που σπάνια συναντά κανείς, είναι προγραμματισμένος για σήμερα 28 Δεκεμβρίου, υπό την προϋπόθεση ότι δεν ανασταλεί λόγω μη συμμετοχής των συμβολαιογράφων. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον κινητό εξοπλισμό του 5στερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Kandia’s Castle Resort & Thalasso» έξω από το Ναύπλιο.

Το πέρασμα της ιδιοκτησίας στα χέρια της Ισραηλινής εταιρείας Fattal το περασμένο καλοκαίρι, με το ποσό των 9.750.001 ευρώ, φέρνει ριζικές αλλαγές στις εγκαταστάσεις του καταλύματος.

Με 513 αντικείμενα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού να βγαίνουν σε ξεχωριστούς πλειστηριασμούς, η Cepal προωθεί την κατάσχεση των κινητών αυτών περιουσιακών στοιχείων του Kandia’s Castle που πλέον ανήκει στους Ισραηλινούς επενδυτές.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που «κληρονομούν» οι μελλοντικοί αγοραστές, ξεχωρίζουν γεννήτριες ρεύματος, αναλώσιμα έως και… σφουγγαρίστρες.

Η πολύπλευρη λίστα περιλαμβάνει αντικείμενα από τραπέζια με μάρμαρο και φλιτζάνια, έως κρεβάτια, τηλεοράσεις, και ηλιακούς συλλέκτες. Οι εκτιμήσεις κυμαίνονται από λίγα έως και χιλιάδες ευρώ, με αξιοπρόσωπες ευκαιρίες για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πολυτελή αντικείμενα σε προνομιακές τιμές.

Σύμφωνα με την πολυσέλιδη αναλυτική λίστα, τα ακριβότερα είναι μια γεννήτρια ρεύματος που βγαίνει με τιμή 37.626,27 ευρώ και ένας υποσταθμός με 35.000 ευρώ, ενώ η πιο φθηνή είναι μια… σφουγγαρίστρα που βγαίνει με μόλις 2 ευρώ.

Με τον πλειστηριασμό να αναμένεται να προσφέρει ευκαιρίες σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ότι απέμεινε από τον κινητό εξοπλισμό του ξενοδοχείου, οι Ισραηλινοί επενδυτές σχεδιάζουν ήδη τα επόμενα βήματα μέχρι το επίσημο άνοιγμα που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τον χώρο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis