home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Βράζουν» οι δικηγόροι στην Τρίπολη

Ο δικηγορικός σύλλογος Τρίπολης, εκφράζει την πλήρη, κάθετη και καθολική αντίθεσή του στις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Βράζουν» οι δικηγόροι στην Τρίπολη
Γραφείο δικηγόρος κοστούμι

Η διοίκηση του δικηγορικού συλλόγου Τρίπολης, αποφάσισε να συνεχίσει την καθολική αποχή της από τις παραστάσεις σε όλα τα ακροατήρια των αστικών, διοικητικών και ποινικών δικαστηρίων. Η νέα απόφαση αφορά το χρονικό διάστημα 4 με 11 Δεκεμβρίου.

Ο τοπικός δικηγορικός σύλλογος, εκφράζει την πλήρη, κάθετη και καθολική αντίθεσή του στις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου που δρομολογείται για ψήφιση σε λίγες ημέρες.

Την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, ημέρα συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του συνόλου των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων, έξω απ’ τη Βουλή, αλλά και την Παρασκευή, 8 του μήνα που θα συνεδριάσει η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων, θα υπάρξει καθολική αποχή των δικηγόρων της Τρίπολης απ’ τα ακροατήρια (συμπεριλαμβανομένων των εμμίσθων στον ιδιωτικό, δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, Τραπεζών, ΔΕΚΟ, συνεργατών δικηγορικών γραφείων και δικηγορικών εταιρειών).

Αντιπροσωπεία του δικηγορικού συλλόγου της Τρίπολης, θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει έξω απ’ τη Βουλή, στις 5 Δεκεμβρίου 2023, στη μία το μεσημέρι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis