home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομία

Οι αναπτυξιακές προοπτικές του Άργους στη συνάντηση Μαλτέζου με Δαμούλο και Γαβρίλο

Συνάντηση Επιμελητηρίου Αργολίδας και ΟΕΒΕ Άργους με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών

Το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο όπως και πλήθος νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει ο Πρόεδρος Φώτης Δαμούλος στο Επιμελητήριο Αργολίδας, στο Άργος, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό την ενημέρωση της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Άργους Μυκηνών από το Επιμελητήριο Αργολίδας για θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας, της εμπορικότητας και των αναπτυξιακών προοπτικών στην ευρύτερη περιοχή δραστηριότητας του Δήμου.

Στη συνάντηση συμμετείχε ακόμη η ΟΕΒΕ Άργους με τον Πρόεδρό της Θεόδωρο Γαβρίλο και μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου  της.

Συναντήσεις επιμελητηρίου και ΟΕΒΕ Άργους με Μαλτέζο (6)

Ο νεοκλεγέντας Δήμαρχος κ. Μαλτέζος Ιωάννης τοποθετήθηκε εκτενώς για τις θέσεις και τις παρεμβάσεις που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου η πόλη του Άργους να επανέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης, δημιουργώντας θετικές προοπτικές για τους επαγγελματίες και τους πολίτες του Δήμου και τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης δόκιμης συνεργασίας με το Επιμελητήριο για την αξιοποίηση κατάλληλων αναπτυξιακών δράσεων και χρηματοδοτικών εργαλείων. Στο ίδιο πνεύμα τοποθετήθηκαν και οι νεοκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι  σημειώνοντας την ανάγκη βελτίωσης του επιχειρηματικού κλίματος και την επίτευξη ρυθμών ανάπτυξης για τον Δήμο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος  αφού συνεχάρη  και ευχήθηκε τη νέα Δημοτική αρχή αναφέρθηκε στις ποίκιλες και πολυπληθείς δράσεις που έχει υλοποιήσει το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια που έχουν ως κύριο στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων μελών, τη αύξηση της εξωστρέφειας, την προώθηση του τόπου και των παραγόμενων προϊόντων και  στάθηκε στη σημασία της ανάληψης από κοινού δράσεων και συνεργειών και τα σπουδαία αποτελέσματα που μπορεί να αποφέρει στην τοπική επιχειρηματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε τη κρίσιμη σημασία που μπορεί να διαδραματίσει ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη κοινών δράσεων, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας  όπως και η ενθάρρυνση διευρυμένων συνεργειών με φορείς της επιχειρηματικότητας που θα δημιουργήσουν τις  κατάλληλες αναπτυξιακές προοπτικές.

Συναντήσεις επιμελητηρίου και ΟΕΒΕ Άργους με Μαλτέζο (1)

Επίσης τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΕ Άργους κ. Γαβρίλος Θεόδωρος εκφράζοντας τις πάγιες θέσεις της Ομοσπονδίας του Άργους για ζητήματα αδειοδότησης των επιχειρήσεων, τη μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων με την ελάφρυνση των δημοτικών τελών και τις προοπτικές για δημιουργία επιχειρηματικών υποδομών.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησαν πέραν του Πρόεδρου του, οι κ.κ. Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος Ά Αντιπρόεδρος, Κορολής Ανδρέας  Β΄ Αντιπρόεδρος, Δανούσης Εμμανουήλ Οικονομικός Επόπτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων,  Μαγκλάρας Δημήτριος Υπεύθυνος ΓΕΜΗ  και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων και  Ψυχογιός Παναγιώτης  μέλος του Δ.Σ.

Συναντήσεις επιμελητηρίου και ΟΕΒΕ Άργους με Μαλτέζο (2)

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, γεγονός που επισήμαναν από κοινού όλοι οι συμμετέχοντες συνομιλητές και ολοκληρώθηκε με την κοινή διαπίστωση ότι είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ η ανάπτυξη σταθερού δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Αργολίδας, του Δήμου Άργους Μυκηνών  και  των  φορέων  του  Δήμου, τόσο για αναπτυξιακά θέματα όσο και για τη στήριξη της  επιχειρηματικότητας σε όλο το εύρος του Δήμου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button