home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αγώνας για να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα στους Γαργαλιάνους

Η παράταξή «Πρώτα η Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη δηλώνει τη συμπαράστασή της στον αγώνα της Τοπικής Κοινότητας Γαργαλιάνων
Εθνική Τράπεζα

Η παράταξή «Πρώτα η Πελοπόννησος» με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη δηλώνει τη συμπαράστασή της στον αγώνα της Τοπικής Κοινότητας Γαργαλιάνων για την αποτροπή του κλεισίματος του  οικείου υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή  των Γαργαλιάνων και στην απευκταία εκδοχή του κλεισίματος η εξυπηρέτηση των κατοίκων θα γίνεται από το αντίστοιχο της Κυπαρισσίας ή της Πύλου με την αντίστοιχη οικονομική και χρονική επιβάρυνση. Με αυτό τον τρόπο, όπως γίνεται κατανοητό, σε μια ιδιαίτερα παραγωγική περιοχή, όπως η συγκεκριμένη,  δυσχεραίνονται οι τραπεζικές συναλλαγές  για τους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους  και όσους δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης.

Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας οφείλει να αντιληφθεί το κοινωνικό της ρόλο που θα πρέπει να εξυπηρετεί και να μην προχωρήσει στο κλείσιμο του συγκεκριμένου υποκαταστήματος την στιγμή μάλιστα που ανακοινώνει κέρδη 900 εκατομμυρίων ευρώ στο 9μηνο του 2023».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis