home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές του ΚΕΔΙΒΙΜ
Κλιματική αλλαγή

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές του ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο «Κλιματική Αλλαγή-Περιβάλλον- Πολιτισμός».

Πρόκειται για το 1ο πρόγραμμα ΚΕΔΙΒΙΜ το οποίο στοχεύει στην επαφή των εκπαιδευομένων με θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την επίδραση στον πολιτισμό, και να τον προσεγγίσουν μέσα από ένα ευρύ, σύγχρονο, θεωρητικό, επιστημονικό και τεχνολογικό πλαίσιο.

Απευθύνεται σε ενεργεία επαγγελματίες στο χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, της διαχείρισης και της προστασίας της πολιτισμικής κληρονομιάς. Επαγγελματίες κλάδων των θεωρητικών και θετικών επιστημών που επιθυμούν επιμόρφωση, και διερευνούν να συνδυάσουν το επάγγελμά τους με το χώρο του πολιτισμού. Προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, διδακτορικούς φοιτητές καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να γνωρίσει τον ξεχωριστό, σύγχρονο κόσμο των Τεχνολογιών για τον Πολιτισμό.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 300 διδακτικές ώρες (30 εβδομάδες). Τα μαθήματα θα διεξαχθούν με μικτή μέθοδο διδασκαλίας (συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως επιμόρφωσης).

Πληροφορίες του προγράμματος θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.iek-orizon.gr/seminar/klimatiki-allagi-perivallon-politismos

Έναρξη του προγράμματος: 6 Νοεμβρίου 2023 – Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ζαχαριάς Νικόλαος, Καθηγητής Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis