home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έλενα Χατζηνικολάου: Σε κοιτώ στα μάτια. Δίπλα στον άνθρωπο για τον άνθρωπο

Μαζί, θα πάμε τον τόπο μας μπροστά: Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας με τον Δημήτρη Πτωχό και την παράταξη «Η Πελοπόννησος Μπροστά», ανοίγει την καρδιά της
Έλενα Χατζηνικολάου περιοδεία (2)

Στο όμορφο ταξίδι της προεκλογικής περιόδου, ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος για την Αργολίδα με τον Δημήτρη Πτωχό, συνάντησα πολίτες σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, ανθρώπους με καθαρό βλέμμα, με ευαισθησίες, με καθημερινές ανησυχίες, με λόγο άμεσο και χαμόγελο, πλατύ. Αγκαλιαστήκαμε, σφίξαμε τα χέρια, ενώσαμε τις καρδιές μας.

Έλενα Χατζηνικολάου Δημήτρης Πτωχός

Της Έλενας Χατζηνικολάου*

Στα χείλη πάντα η φράση: «Προχώρα. Εσένα κορίτσι μου θέλουμε. Νέους ανθρώπους σαν εσένα, τολμηρούς, εργατικούς, να είναι δίπλα μας, να μας ακούνε και να μας στηρίζουν».

Όλα αυτά τα λόγια τα κρατάω σαν φυλαχτό πολύτιμο, σαν οδηγό ζωής.

Σε κοιτώ στα μάτια και σου ζητώ να με εμπιστευτείς με την ψήφο σου, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Αργολίδας στις περιφερειακές εκλογές, που θα γίνουν αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Δημήτρη Πτωχό.

Στο επίκεντρο, τοποθετώ πάντα τον άνθρωπο. Μαζί θα πάμε τον τόπο μπροστά, για όλες τις ηλικίες, για όλη την κοινωνία, για τα παιδιά, τους γονείς, τις ευάλωτες ομάδες, τους ηλικιωμένους μας.

Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τον τόπο μας.

Αύριο, την επόμενη μέρα των εκλογών, θα είμαστε και πάλι μαζί, για να ανοίξουμε νέους δρόμους. Μαζί με εσένα, θα πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Σε θέλω δίπλα μου, για να γίνει η περιφέρεια και η Αργολίδα μας πρότυπο, σε όλους τους τομείς. Μαζί, θα παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Το χρωστάμε στον τόπο μας και στους μοναδικούς ανθρώπους του.

Είναι η δική μας ώρα, εδώ στον δικό μας τόπο. Αυτή τη νέα σελίδα θα την γράψουμε μαζί. Μας ενώνει ένας κοινός στόχος. Να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να κάνουμε πραγματικότητα όσα πρέπει και οραματιζόμαστε.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

*Η Ελένη (Έλενα) Κ. Χατζηνικολάου είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας με τον Δημήτρη Πτωχό – Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis