home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Όχι» λέει ο Μητροπολίτης Κορίνθου για τις νέες ταυτότητες

Το κήρυγμα του Μητροπολίτη, μετά το πέρας της λιτανείας της Ιεράς εικόνας Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι
Κήρυγμα του Μητροπολίτη Κορίνθου στο Λουτράκι

Κατά το κήρυγμα του, μετά το πέρας της λιτανείας της Ιεράς εικόνας Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι, ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος μίλησε για τις νέες ταυτότητες και είπε χαρακτηριστικά «ως πνευματικός σας πατέρας, λέω όχι στις ψηφιακές ταυτότητες», με τους πιστούς που βρίσκονταν εκεί να τον χειροκροτούν.

«Αν οι ταυτότητες που δεν τις θέλαμε και κάναμε συλλαλητήρια, τώρα είναι καλές ταυτότητες και τα τσιπάκια τα τωρινά είναι πιο αθώα από τα άλλα και ας μας δένουν χειροπόδαρα. Εγώ λέω όχι, εγώ δεν την αποδέχομαι αυτή την ελευθερία», συνέχισε λέγοντας ο Μητροπολίτης Κορίνθου.

Ο Μητροπολίτης μάλιστα, φαίνεται να είναι αντίθετος και με τη θέση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που τονίζει ότι το θέμα των ταυτοτήτων αφορά στη σχέση κράτους – πολίτη, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, όπως τις πυρκαγιές, τις καταστροφές από την κακοκαιρία στη Θεσσαλία και τη δολοφονία του Αντώνη.

«Βλέπουμε έτσι αμεταμέλητα, σκληρόκαρδα να πετάνε ανθρώπους στη θάλασσα γιατί το IQ τους είναι χαμηλό και αυτοί να λένε τάχα ότι σέβονται τη φύση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Διονύσιος.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως «δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν άνθρωπο παρά μόνο τον Θεό και την Μητέρα του».

Δείτε στο βίντεο του korinthostv.gr όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis