home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μία εφηβική θεατρική ομάδα σκορπά ελπίδες πολιτιστικής αναγέννησης στη Μεσσήνη

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι κοιτίδα πολιτισμού συνεργασίας και «εργαστήρι αισιοδοξίας»
ΘΕΜ

Μια διαφορετική βραδιά πολιτισμού μας περίμενε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φιλάργυρος του Μολιέρου»  από την εφηβική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Μεσσήνης.

Μια βραδιά διαφορετική καθώς μέσα στη λάβα του θέρους. ξεπήδησε μια φλόγα ελπίδας για το μέλλον του τόπου καθώς οι θεατές έγιναν «κοινωνοί» και θαύμασαν την εφηβική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Μεσσήνης στη σκηνή.

Ο αέρας στη σκηνή και το ταλέντο των εφήβων εντυπωσίασε και καθήλωσε. Γεννημένοι ηθοποιοί ή πλασμένοι εραστές του θεάτρου αυτά τα νέα παιδιά δίδαξαν κάτι σημαντικό, πως τίποτα δεν πάει χαμένο εφόσον οι νέοι ειδικά συνεργάζονται ενώνονται και υπηρετούν τον πολιτισμό.

ΘΕΜ Μεσσήνη

«Από σήμερα ένας άνεμος αισιοδοξίας φύσηξε στη πόλη μας και σκόρπισε τον πεσιμισμό και την απαισιοδοξία της έγχρωμης ραστώνης που οι οθόνες μας καθηλώνουν και μας αδρανοποιούν», αναφέρει ο Γιάννης Λάσκαρης.

Και συνεχίζει: «Το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι κοιτίδα πολιτισμού συνεργασίας και «εργαστήρι αισιοδοξίας» καθώς ότι προέρχεται από τους έφηβους είναι καλός  οιωνός για το μέλλον  του τόπου και στην παρούσα φάση θεμελιώνεται μια άλλη αισθητική για την Μεσσήνη που την έχει μεγάλη ανάγκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στους εθελοντές και φυσικά στη Γιωλίκα Πουλόπουλου για την σκηνοθεσία».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis