home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Απόνησος: Η εξωτική παραλία του Αργοσαρωνικού όπου τα πεύκα αγκαλιάζουν τη θάλασσα

Μία θαυμάσια περιοχή, ξεχασμένη από το χρόνο, που διατηρεί αναλλοίωτη τη φυσική της ομορφιά, όπως ήταν πριν από εκατοντάδες χρόνια.
Απονήσι Αγκίστρι

Βρισκόμαστε στο Αγκίστρι. Συνεχίζοντας το δρόμο δυτικά από τα Λιμενάρα, φτάνουμε σε μια πολύ όμορφη περιοχή, την παραλία της Απονήσου, όπου τα πεύκα αγκαλιάζουν τη θάλασσα.

Το νησάκι της Απονήσου βρίσκεται σε μια θαυμάσια περιοχή, στη νοτιοδυτική πλευρά του Αγκιστρίου, ξεχασμένη από το χρόνο, διατηρώντας αναλλοίωτη τη φυσική της ομορφιά, όπως ήταν πριν από εκατοντάδες χρόνια.

Πρόκειται για ένα μικρό επίγειο παράδεισο, όπου ο μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων σε μεταφέρει σε εξωτικά μέρη, προσφέροντας σου μια μοναδική χαλάρωση και ηρεμία. Τα πεύκα, καταλήγουν σε μικρά επίπεδα βράχια και φθάνουν έτσι μέχρι τα κρυστάλλινα μπλε νερά της θάλασσας.

Τον μικρό όρμο της Απονήσου χρησιμοποιούν σαν αγκυροβόλιο μικρά και μεγάλα σκάφη και σε αυτόν υπάρχει επίσης οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες, θαλάσσια σπορ και μια ταβέρνα.

Η πρόσβαση στην Απόνησο είναι εύκολη και γίνεται με ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Κάθε επισκέπτης μπορεί να έρθει ή με δικό του μέσο ή με τα δρομολόγια του τοπικού λεωφορείου που εκτελεί 7 προγραμματισμένες διαδρομές, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ.

Βίντεο: Point Of View GR

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis