home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μητσοτάκης: Δεν υπόσχομαι θαύματα – Σκληρή δουλειά, καμία έπαρση ή αλαζονική συμπεριφορά

Ο πρωθυπουργός μίλησε και για ευρύτερες συναινέσεις για τη διακυβέρνηση της χώρας
Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωση

Το μήνυμα για σκληρή δουλειά και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων χωρίς έπαρση ή αλαζονικές συμπεριφορές έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη σαρωτική νίκη στις εκλογές.

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο ελληνικός λαός έδωσε μία ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας δε πως τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων σημαίνουν το τέλος της τοξικότητας και την αρχή της εποχής της σταθερότητας.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως είναι η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες, σημαίνει πως υπάρχει ένα βαρύτερο χρέος για να υπηρετήσει ο ίδιος την Πατρίδα. «Θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον για σκληρή δουλειά, δεν θα ανεχθώ έπαρσή ή αλαζονική συμπεριφορά», είπε.

Μιλώντας για την άσκηση της διακυβέρνησης ο κ. Μητσοτάκης είπε πως η ΝΔ εξασφάλισε μία ισχυρή πλειοψηφία με την οποία θα μπορεί η ΝΔ να προχωρήσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται. «Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη», είπε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis