home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στη Νέα Κίο

Συνομίλησαν με κατοίκους και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με το νερό άρδευσης

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στη Νέα Κίο
ΚΚΕ Νέα Κίος (2)

Στην Νέα Κίο περιόδευσε το πρωί της Κυριακής 11/6, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή στο νομό Αγγελική Χατζηαναστασίου, στέλνοντας το μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη.

Συνομίλησαν με κατοίκους και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με το νερό άρδευσης που είναι ζήτημα χρόνου να δημιουργήσει καταστροφικά προβλήματα στις καλλιέργειες. Ανέδειξαν επίσης τον αντίκτυπο που θα έχει στην διατροφή των εργαζομένων και συνολικά του λαού της Αργολίδας, αν το ζήτημα άρδευσης μέσω του Αναβάλου, με κατάλληλο για πότισμα νερό δεν λυθεί άμεσα.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν στην κάλπη το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που αποδεδειγμένα παλεύει για τα συμφέροντα των αγροτών και των εργαζόμενων.

ΚΚΕ Νέα Κίος (1)

Επίσης, μεταξύ άλλων στις συζητήσεις με εργαζόμενους τόνισαν, ότι «η επόμενη μέρα των εκλογών θα βρει τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και όποια «μικρά» κόμματα μπουν στη βουλή να εφαρμόζουν κατά γράμμα ό,τι προβλέπεται στο «υπερμνημόνιο» που λέγεται Ταμείο Ανάκαμψης με το οποίο συμφωνούν όλοι πλην του ΚΚΕ.

Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, έχουν ψηφίσει ήδη 200 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης και μετά τις εκλογές θα ψηφίσουν άλλα 350 προαπαιτούμενα για τα οποία δεν μιλάει κανείς τους. Κανείς τους δε λέει αν θα διορθώσει την μεγάλη αδικία να πληρώνουν οι εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, το 95% των φόρων και οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι μόνο το 5%. Κανείς δε λέει αν θα καταργήσει τις 50 φοροαπαλλαγές των εφοπλιστικών ομίλων που καλύπτονται και από το Σύνταγμα.

Αντίθετα, έχουν καθιερώσει την «εθελοντική φορολογία» για τους εφοπλιστές, ενώ κοροϊδεύουν τον λαό ότι θα αυξήσουν τους μισθούς και τις συντάξεις, τα κονδύλια για υγεία και παιδεία. Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι ένα νέο μεγάλο δάνειο για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, τη λεγόμενη «επενδυτική βαθμίδα», που θα κληθεί να ματώσει ο λαός για χάρη τους.

Ακόμη, αναδείχθηκε ο ρόλος των λεγόμενων «μικρών κομμάτων» που χρησιμοποιούνται από το καπιταλιστικό σύστημα για να οδηγούν τον λαό σε ανώδυνα γι αυτούς κανάλια και ζήτησαν από τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της Ν.Κίου να στηρίξουν το ΚΚΕ στις 25 του Ιούνη, τη μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση που μπορεί να βάλει φρένο στην επίθεση που θα δεχθούν οι εργαζόμενοι από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis