home design
proeklofiko-maketa-xatzinikolaou

Σπέτσες: Μηχανική βλάβη σε σκάφος με σημαία Πολωνίας

Σύμφωνα με τις αρχές, από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση

Για μηχανική βλάβη σε σκάφος με σημαία Πολωνίας ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ύδρας, Σπετσών, και Πορτοχελίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σήμερα το πρωί, Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Το Ι/Φ σκάφους ”DREAM OF FREEDOM” βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 0,8 ν.μ. βόρεια ν. Σπετσών, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, ενώ άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ ”ΠΕΝΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ”, το οποίο ρυμούλκησε το ανωτέρω Ι/Φ στον λιμένα Πορτοχελίου, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους, όπου και προσέδεσε ασφαλώς.

Σύμφωνα με τις αρχές, από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από την Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”DREAM OF FREEDOM” μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version