home design

Μία ενδιαφέρουσα εκδρομή από το Ναύπλιο στα Καλάβρυτα

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου χάρηκε τις ομορφιές της περιοχής

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου την Κυριακή 4 Ιουνίου οργάνωσε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδρομή στα πανέμορφα Καλάβρυτα. Επισκέφθηκαν τα περίφημα ιστορικά μοναστήρια του Μεγάλου Σπηλαίου και της Αγίας Λαύρας, καθώς και το Μνημείο των Πεσόντων Καλαβρυτινών που εκτελέσθηκαν από τους Ναζί στις 13-12-1943. Στη συνέχεια περπάτησαν στα γραφικά δρομάκια της πόλης και χάρηκαν τις ομορφιές της.

Η επίσκεψή ολοκληρώθηκε με μια μαγευτική διαδρομή-κατάβαση με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, ακολουθώντας την πορεία του Βουραϊκού ποταμού στο φαράγγι του, μέσα σε ένα υπέροχο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον.

Η Διευθύντρια Έφη Ντασκαγιάννη εκφράζει ευχαριστίες στο Δήμο Ναυπλιέων και στην Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ και Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Μαρία Ράλλη που είχαν την ευγενή καλοσύνη να φροντίσουν για τη δωρεάν μεταφορά τους.

Ευχαριστεί επίσης την Υποδιευθύντριά μας κα Μαίρη Τσακάλη για την εξαιρετική ξενάγησή της στα ιστορικά μοναστήρια, τον εκπαιδευτή Χρήστο Εμμανουήλ που με χαρά συνόδευσε το σχολείο, καθώς και τους εκπαιδευόμενους μας για τη συνέπεια και την άψογη συνεργασία τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version