Home design

Αργολίδα: Κι’ άλλοι ανήλικοι εκτιμάται πως έλαβαν το χυδαίο βίντεο από τον Αρχιμανδρίτη

«Το παιδί είναι αναστατωμένο και αναστατώνεται περισσότερο όταν μιλάμε γι’ αυτό» είπε η μητέρα του 12χρονου

Η αντίδραση των γονέων «έσωσε» τον 12χρονο από τα χειρότερα, που θα μπορούσε πιθανόν να υποστεί από τον Ιερομόναχο Αρχιμανδρίτη της Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του ανήλικου από χωριό της Ερμιονίδας.

Όπως είπε η μητέρα του ανήλικου θύματος στο protothema.gr ο κατηγορούμενος δεν πρόλαβε να ασελγήσει σε βάρος του γιατί ο 12χρονος μίλησε στους γονείς του για το χυδαίο μήνυμα που έλαβε από τον «σάτυρο» ιερέα.

Η ίδια, μάλιστα, εκτιμά πως υπάρχουν και άλλα παιδιά τα οποία έλαβαν το βίντεο με τις άσεμνες χειρονομίες στο messenger τους.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο παρακλάδι», λέει η μητέρα του 12χρονου την ώρα που η Ασφάλεια Ναυπλίου έχει βάλει στο μικροσκόπιο τα κινητά και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 40χρονου.

Τι ισχυρίστηκε ο Αρχιμανδρίτης

Ο ίδιος υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα πως το μήνυμα προοριζόταν για άλλο άτομο, ενήλικο που έχει το ίδιο όνομα με τον 12χρονο στο Facebook και εκ παραδρομής έφτασε στο παιδί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα ο 40χρονος ισχυριζόταν πως το βίντεο, στο οποίο φαίνεται να αυνανίζεται γυμνός, είχε σταλεί και σε άλλα, ανήλικα παιδιά επειδή, όπως λέει, έχουν χακάρει το λογαριασμό του στο Facebook.

Σε σύγχυση ο 12χρονος μετά τον σάλο

Η μητέρα του αγοριού μίλησε και στο newsit, λέγοντας πως ο γιος της παραμένει σε σύγχυση μετά τον σάλο που προκάλεσε η υπόθεση.

«Το παιδί είναι αναστατωμένο και αναστατώνεται περισσότερο όταν μιλάμε γι’ αυτό» είπε η μητέρα.

«Κινητοποιηθήκαμε αμέσως γιατί θορυβηθήκαμε και δεν έχει τελειώσει ακόμα η διαδικασία» συνεχίζει η μητέρα του 12χρονου, με μόνη της σκέψη, την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που όπως λέει έβλαψε το παιδί της.

Σχόλια

Exit mobile version