home design

Με αντικραδασμικό ελαστοτάπητα προδιαγραφών U.S. Open το νέο γήπεδο τένις στο Κρανίδι

Τις αμέσως επόμενες μέρες το γήπεδο τένις θα δοθεί προς χρήση σε κάθε κάτοικο, επισκέπτη ή φιλοξενούμενο το επιθυμεί, κατόπιν σχετικού ραντεβού

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δημοτικού γηπέδου τένις, στο κτήμα 8 στρεμμάτων δωρεάς Κώστα Δημότση “Έλληνα”, στην θέση «Γκολέμι – Αγία Θεοδώρα» της Κοινότητας Κρανιδίου.

Η κατασκευή του γηπέδου έγινε σύμφωνα με όλες τις εκδοθείσες άδειες, βάση του εγκεκριμένου αρχιτεκτονικού σχεδίου της ΓΓΑ, σε σημείο το οποίο περιγράφεται ως “ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ”.

Το γήπεδο χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου μέσω ευγενικής χορηγίας δωρητή, στον οποίο ο Δήμος Ερμιονίδας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του γι’ αυτήν την αξιέπαινη προσφορά του προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας.

Το εν λόγω γήπεδο τένις, το οποίο αποτελεί ένα αθλητικό στολίδι για την Ερμιονίδα, κατασκευάστηκε σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, όπου κατά το πρώτο στάδιο δημιουργήθηκε η υποδομή – υπόβασή του και κατά το δεύτερο η τελική επιφάνεια, από τελευταίας τεχνολογίας αντικραδασμικό ελαστοτάπητα, προδιαγραφών U.S. Open, ο οποίος δεν χρήζει συντήρησης.

Η απόδοση του γηπέδου είναι εξαιρετική και οι αθλητές προστατεύονται πλήρως από τους κραδασμούς.

Το τένις είναι ένα άθλημα το οποίο αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα, λόγω Τσιτσιπά και Σάκαρη, όσο και στην άκρως τουριστική περιοχή της Ερμιονίδας.

Έτσι, η κατασκευή αυτού του δημοτικού γηπέδου κάλυψε εν μέρει την επιτακτική ανάγκη που υπήρχε για δημοτικά γήπεδα τένις στην Δημοτική Ενότητα Κρανιδίου, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν διέθετε κανένα, σε αντίθεση με την Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης που διαθέτει δύο.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου “ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ”. Όπως έκρινε η Δικαιοσύνη η κατασκευή των δύο γηπέδων τένις είναι καθόλα νόμιμη και ουδόλως επηρεάζει την επιθυμία του μεγάλου ευεργέτη Κωνσταντίνου Δημότση – “Έλληνα”, για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στο ίδιο κτήμα.

Ο Δήμος Ερμιονίδας δεσμεύεται ότι θα κατασκευαστεί και το δεύτερο γήπεδο τένις παράλληλα με την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου “ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ”, αφού η έκταση της δωρεάς του αείμνηστου ευεργέτη – δωρητή, επαρκεί και με το παραπάνω για κάτι τέτοιο.

Τις αμέσως επόμενες μέρες το γήπεδο τένις θα δοθεί προς χρήση σε κάθε κάτοικο, επισκέπτη ή φιλοξενούμενο το επιθυμεί, κατόπιν σχετικού ραντεβού το οποίο θα κλείνεται μέσω πλατφόρμας που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version