home design 800x400

Αργολίδα: Τι απεικόνιζε το βίντεο που έστειλε ο σάτυρος ιερέας στο messenger του 12χρονου μαθητή του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την ανήθικη δράση του 40χρονου ρασοφόρου από την Ερμιονίδα που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 12χρονο

Για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου αγοριού, συνελήφθη 40χρονος ιερέας στην Ερμιονίδα, με την είδηση να έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερωμένος, ο οποίος διατηρούσε πνευματική σχέση με το αγόρι, βιντεοσκοπούσε τις φρικιαστικές πράξεις και έστελνε βίντεο στο messenger του παιδιού.

O ιερέας συνελήφθη στο απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού. Μετά από έρευνα ανακαλύφθηκαν οι φρικιαστικές πράξεις ασέλγειας.

Το αισχρό βιντεοληπτικό υλικό

O ιερέας φέρεται να κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του χωρίς παντελόνι, εστιάζοντας στα γεννητικά του όργανα, και να έστελνε βίντεο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο 12χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με έγκληση που υπέβαλε ο πατέρας του παιδιού: «Ο ιερέας απέστειλε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής messenger στον ανήλικο γιο του με τον οποίο διατηρεί πριν πνευματική σχέση, βίντεοληπτικό υλικό με ήχο όπου απεικονίζεται γυμνός άνδρας από τη μέση και κάτω να απευθύνεται στον ανήλικο προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις».

Αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ και στις επόμενες γραμμές ξεδιπλώνεται μια λεπτομέρεια η οποία προκαλεί σοκ και αποστροφή για την ανήθικη δράση του ρασοφόρου: «Από τον ήχο του βίντεο, παθόντες αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα την φωνή του ανωτέρω δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου όπου διενεργείται προανάκριση. Επιπρόσθετα κατασχέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων ένας φορητός υπολογιστής και ένας πύργος σταθερού υπολογιστή του ανωτέρω δράστη».

Τι ερευνούν τώρα οι Αρχές

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του ιερέα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς ψάχνουν να βρουν αν υπάρχει και άλλο παρόμοιο υλικό είτε με το 12χρονο αγόρι είτε και με άλλα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του.

Προανάκριση διενεργείται στο Τμήμα Ασφαλείας του Ναυπλίου, μετά την πρώτη καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Σχόλια

Exit mobile version