home design

Το Ναύπλιο σημείο αναφοράς για το μπάσκετ με αμαξίδιο το διήμερο 27-28 Μαΐου

Στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας αναμετρούνται οι τέσσερις ομάδες του final four του 24ου Πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης καθώς και εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων (διαδικτυακά) παραχώρησαν, συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 12:00 μ.μ., στον Πολυχώρο «Φουγάρο», με θέμα το Final Four του 24ου Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας.

Άτλας, Δωδεκάνησος, Μέγας Αλέξανδρος και Παναθηναϊκός, υπόσχονται ποιοτικούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθεί η πρόοδος του σπορ στη χώρα.

Στόχος το διήμερο 27-28 Μαΐου να γίνει σημείο αναφοράς και για το Ναύπλιο, και για τον χώρο τού μπάσκετ με αμαξίδιο.

Το Σάββατο (27/5) την αυλαία ανοίγουν Παναθηναϊκός και Μέγας Αλέξανδρος, που θα αναμετρηθούν στις 17:00. Θα ακολουθήσει (στις 19:00) η επίσημη Τελετή Έναρξης, ενώ στις 20:00 έχει προγραμματιστεί το τζάμπολ του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στη Δωδεκάνησο και τον Άτλα.

Την Κυριακή (28/5) ο Μικρός Τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 15:30, ενώ στις 18:00 είναι προκαθορισμένο το τζάμπολ του Τελικού κι αμέσως μετά (20:00, βάσει του αρχικού προγραμματισμού) θα ακολουθήσουν η Τελετή Λήξης, οι απονομές κι οι βραβεύσεις.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version