home design

Επιμελητήριο Αργολίδας: Εκδήλωση για την ψηφιακή ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

"Συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό και Εκπαίδευση για τα Ψηφιακά Εργαλεία"

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί σε μια σημαντική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις της περιοχής, με θέμα “Συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό και Εκπαίδευση για τα Ψηφιακά Εργαλεία” η οποία θα διεξαχθείτη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν τόσο στην εγχώρια όσο και στις ξένες αγορές.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο ανήκουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες συνεργασίας με τον Χρυσό Οδηγό καθώς και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης και της προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στη ορθή και αποτελεσματική χρήση των ψηφιακών εργαλείων, με σκοπό τη βελτίωση της προβολής και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων τους.

Οι ενότητες

Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν οι εξής ενότητες:

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, να το γνωστοποιήσουν μέχρι τη Δευτέρα  29/05/2023, στο τηλέφωνο 27510 67216.(Υπεύθυνη κα Δανοπούλου Αγγελική).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version