home design

Έκανε το βήμα ο Νίκας. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στην κάλπη. Μόνο ο γιος του δίπλα του (Video)

Ο Παναγιώτης Νίκας ξεκινά σήμερα τον προεκλογικό του αγώνα.

Έχοντας δίπλα μόνο τον γιό του Νίκο, ο Παναγιώτης Νίκας, κάνοντας στην άκρη όλα τα σενάρια περί αντικατάστασής του, ανακοίνωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κος Νίκας «πατώντας» στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι όλοι οι εν ενεργεία περιφερειάρχες, δικαιούνται να είναι υποψήφιοι, έκανε όπως αναμενόταν τη δήλωση υποψηφιότητας έξω από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε, στην Καλαμάτα.

ΦΩΤΟ: Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Παναγιώτης Νίκας θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης, όπως είχε διαρρεύσει από χθες και επιβεβαίωναν ασφαλείς πηγές, κάτι που είχε εγκαίρως δημοσιεύσει το anagnosgtis.org .

Να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αν και ρωτήθηκε, αρνήθηκε να απαντήσει αν είναι σε συνεννόηση με τη Νέα Δημοκρατία, πριν προβεί στην ανακοίνωση της νέας του υποψηφιότητας.

Η δήλωση υποψηφιότητας

Ο Παναγιώτης Νίκας μπροστά στις κάμερες δήλωσε για την νέα υποψηφιότητά του ως περιφερειάρχης:

“Αποφάσισα σε συνεργασία με τους συνεργάτες μου, να εκτεθώ και στις επόμενες εκλογές, που θα γίνουν στις αρχές Οκτωβρίου, 150 μέρες από τώρα. Έχουμε οργανωθεί σχετικά, έχουμε έναν κόσμο τον οποίο θα τον παρουσιάσουμε, όταν θα έρθει ο κατάλληλος χρόνος. Εν αναμονή του σημερινού αποτελέσματος, το οποίο θα κρίνει και την πορεία και των αυτοδιοικητικών πραγμάτων. Ο καθένας έχει την ιδεολογία του, αλλά εμείς οι αυτοδιοικητικοί, ως εκ της θέσεώς μας και του θεσμού που υπηρετούμε πρέπει να έχουμε ευρύτερες αναφορές και προς άλλους πολιτικούς σχηματισμούς. Και αυτό κάνουμε. Έχουμε ιδεολογία, αλλά υπάρχει και η αυτοδιοίκηση, αυτός ο τεράστιος θεσμός με τη δική του πορεία. Και αυτόν τον θεσμό υπηρετούμε».

Σε ερώτηση γιατί επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να κάνει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κος Νίκας είπε:

«Επέλεξα τη σημερινή ημέρα για να μην κατηγορηθώ για κανενός είδους πολιτική ιδιοτέλεια, ότι περίμενα τα αποτελέσματα για να εκφραστώ μετά τα αποτελέσματα. Τελείωσε η προεκλογική περίοδος, δεν μπλέχτηκα καθόλου στην προεκλογική περίοδο. Σήμερα κάποιες ώρες πριν από την έκβαση των αποτελεσμάτων, ανακοινώνω ότι οργανωνόμαστε για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Και βεβαίως υπάρχει και η δήλωση του Πρωθυπουργού, ότι όλοι οι εν ενεργεία περιφερειάρχες, δικαιούνται να είναι υποψήφιοι. Σε αυτή τη γραμμή κινούμαι και σας ενημερώνω ότι θα είμαι υποψήφιος».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version