home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Νοσοκομείο Άργους: Ακόμα καμία λύση για την έλλειψη γιατρών στο ακτινολογικό  

Τι αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Νέοι Δρόμοι Για Την Πελοπόννησο» Χρήστος Καρούζος

Ακόμα δεν έχει βρεθεί καμία λύση για την έλλειψη γιατρών στο ακτινολογικό του νοσοκομείου Άργους. «Με μπαλώματα μόνο καλύπτονται τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τις 7 Μαρτίου με τη μετακίνηση ιατρού ακτινολόγου στο ΓΝ Τρίπολης», τονίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης «Νέοι Δρόμοι Για Την Πελοπόννησο» Χρήστος Καρούζος.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Πληροφορούμαι ότι καμία ουσιαστική λύση δεν έχει βρεθεί στα προβλήματα του ακτινολογικού του νοσοκομείου Άργους. 

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία του κόσμου από την έλλειψη γιατρών στο ακτινολογικό του νοσοκομείου Άργους.

Με μπαλώματα μόνο καλύπτονται τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τις 7 Μαρτίου με τη μετακίνηση ιατρού ακτινολόγου στο ΓΝ Τρίπολης και όχι τις τελευταίες μέρες όπως αναφέρεται. Η μόνη προσωρινή λύση που βρέθηκε είναι η μετακίνηση ιατρών από την Κορινθία για να καλυφθούν οι ανάγκες στις μέρες εφημερίας, για τα περιστατικά των επειγόντων και των κλινικών. Αυτό μάλιστα για την Τετάρτη το πρωί, γιατί  την Τρίτη διακομίζονταν περιστατικά για αξονικές στην Τρίπολη, στον ακτινολόγο που μετακινήθηκε από το Άργος!!!

Απορίες δημιουργεί αυτή η αλλοπρόσαλλη λύση που βρέθηκε  και αντί να γυρίσει ο γιατρός που έχει μετακινηθεί Τρίπολη, γίνεται μετακίνηση ιατρών  στη θέση του από όμορους νομούς. 

Ένα ουσιαστικό πρόβλημα όμως που παραμένει άλυτο στο νοσοκομείο του Άργους και δεν απασχολεί κανέναν η λύση του είναι η ακύρωση δεκάδων τακτικών ραντεβού καθημερινά, για αξονικές, υπερήχους και μαστογραφίες. Μπορεί βέβαια για αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις η μη εξυπηρέτηση εξεταζομένων σε τακτικά ραντεβού να μην είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, για τους πολίτες όμως που αναγκάζονται να πληρώσουν (όσοι μπορούν) απ’ την τσέπη τους για πράγματα που τους παρέχονταν δωρεάν είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που  δεν το λαμβάνει κανείς υπ’ όψιν του.

Οι ευθύνες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Υγειονομικής Περιφέρειας πολλές και αποκλειστικές. Παρακωλύεται η λειτουργία του κεντρικού Δημοσίου Νοσοκομείου μας με σοβαρές επιπτώσεις στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε βάρος των κατοίκων του νομού.

Καλώ τους περιφερειακούς συμβούλους της Αργολίδας να πάρουν θέση, να πιέσουν για να τερματιστεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση.»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button