home design 800x400
home design 1170Χ320

Fam Trip στο Ναύπλιο από travel bloggers και δημοσιογράφους

Η επίσκεψη στον Δήμο Ναυπλιέων γίνεται στο πλαίσιο του συνεδρίου TBEX Europe 2023
fam trip Ναύπλιο (1)

Τα Fam Trips που διοργανώνονται σε όλη την Πελοπόννησο μετά το TBEX Europe 2023 είχαν στο πρόγραμμά τους επίσκεψη στο δήμο Ναυπλιέων σήμερα 12 Μαΐου.

Η επίσκεψη περιλαμβάνει ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής και ειδικά στα αξιοθέατα της πόλης του Ναυπλίου. Εκ μέρους της τουριστικής επιτροπής τους καλωσόρισαν η αντιδήμαρχος Νάντια Αναστασίου και τα μέλη της επιτροπής Έλενα Ασπιώτη και ο Μανώλης Σκαλίδης.

Ο χώρος υποδοχής ήταν στο κατάστρωμα του yacht Aquila της εταιρίας “Alpha Yachts” όπου η κυρία Αναστασίου καλωσόρισε τα δύο γκρουπ των καλεσμένων και απηύθυνε χαιρετισμό.

fam trip Ναύπλιο (2)

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αργολίδας ήταν ο κύριος Παπαθανασίου ο οποίος απηύθυνε και αυτός χαιρετισμό στους καλεσμένους. Τα 2 γκρουπ θα απολαύσουν γεύματα στο Ναύπλιο σε τοπικές επιχειρήσεις.

Η επίσκεψη των δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διεξαγωγής του συνεδρίου TBEX Europe 2023 για την προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Ναυπλιέων.

Στο συνέδριο που ολοκληρώθηκε στις 12 Μαΐου συμμετείχαν 400 επαγγελματίες οι οποίοι προέρχονται από ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως από Η.Π.Α. και Ευρώπη. Είναι ενδιαφέρον ότι η αξία μάρκετινγκ εκτιμάται σε 20 εκατομμύρια $ ενώ οι αναρτήσεις των συμμετεχόντων, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο ΤΒΕΧ, έχουν περισσότερες από 140 εκατομμύρια εμφανίσεις στα κοινωνικά κανάλια τους.

fam trip Ναύπλιο 4

Η πραγματοποίηση του συνεδρίου και η άφιξη όλων των content creators, bloggers, Influencers και δημοσιογράφων, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία προβολής της Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των επιμέρους προορισμών, ενώ δημιουργεί ευκαιρίες προβολής και δημοσίων σχέσεων σε όλους του κύριους εταίρους του τουριστικού προορισμού της Πελοποννήσου.

Με τη διεξαγωγή του συνεδρίου, των ταξιδιών εξοικείωσης τα οποία θα λάβουν χώρα σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, προβάλλεται το τουριστικό και γαστρονομικό/αγροδιατροφικό προϊόν ολόκληρης της περιοχής, προς όφελος των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων των συναφών κλάδων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis