home design

Δήμος Ερμιονίδας: Εκπαίδευση πιστοποιημένων εθελοντών διασωστών

Κατάθεση αιτήσεων μέχρι 15.04.2023

Η προστασία και η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής είναι το μέγιστο μέλημα του Δήμου Ερμιονίδας. Κατόπιν της πρόσφατης προμήθειας φορητών απινιδωτών, ο Δήμος προχωρά σε μία ακόμη σημαντικότατη για τους δημότες δράση, την εκπαίδευση πιστοποιημένων εθελοντών διασωστών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ

Προκειμένου να εκπαιδευτούν εθελοντές διασώστες πιστοποιημένοι σε πρώτες βοήθειες όπως :

Συστήνεται πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους πολίτες της Ερμιονίδας που επιθυμούν να γίνουν πιστοποιημένοι εθελοντές διασώστες. Υπεύθυνος του προγράμματος ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Μαχαίρας, συνταξιούχος Διευθυντής του Ε.Σ.Υ., συνεπικουρούμενος από την κα Αθανασία Σκοπελίτη, τον κ. Αθανάσιο Φασιλή και τον κ. Δαμιανό Νάκο, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εθελοντές διασώστες.

Σκοπός είναι, οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί, μέχρι να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Για την άμεση υλοποίηση του προγράμματος, την εκπαίδευση σε πρώτες βοήθειες και την εκμάθηση της χρήσης των 8 φορητών απινιδωτών που χορηγήθηκαν σε φορείς και σωματεία της Ερμιονίδας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση, προς το Δήμο Ερμιονίδας, έντυπα ή ηλεκτρονικά.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο δημότη : «Να μάθουμε πως μπορούμε να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή», δήλωσε ο Δήμαρχος .Ιωάννης Γεωργόπουλος

Αιτήσεις

Κατάθεση αιτήσεων μέχρι 15.04.2023

Πληροφορίες : Μ. Αντωνοπούλου, Κ. Κουρτέση

Τηλέφωνο : 2754360028, 2754360009

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version