home design

Έρχονται δημοτικοί αστυνομικοί στο Άργος αλλά όχι στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων δεν υπέβαλε αίτηση με αποτέλεσμα να είναι εκτός της διαδικασίας - Ποιοι 158 Δήμοι μπήκαν στον κατάλογο

Συνολικά 158 Δήμοι μπήκαν στον κατάλογο για τη στελέχωση της δημοτικής αστυνομίας, ανάμεσα σε αυτούς και ο Δήμος Άργους – Μυκηνών. Έτσι λοιπόν το Άργος θα αποκτήσει πλέον δημοτικούς αστυνομικούς. Αντίθετα το Ναύπλιο φαίνεται πως θα μείνει χωρίς δημοτική αστυνομία, τουλάχιστον για την ώρα, καθώς ο Δήμος Ναυπλιέων δεν υπέβαλε αίτηση με αποτέλεσμα να είναι εκτός της διαδικασίας.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, σημειώνοντας τα εξής:

«Ενώ προκηρύχθηκε με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, η εκκίνηση της διαδικασίας για την πλήρωση 1.000 οργανικών θέσεων για την στελέχωση της δημοτικής αστυνομίας, ο Δήμος Ναυπλιέων δεν υπέβαλε αίτηση με αποτέλεσμα να είναι εκτός της διαδικασίας.

Η ύπαρξη δημοτικής αστυνομίας ενισχύει την πρόληψη και την καταστολή της αυξημένης εγκληματικότητας, αλλά προσφέρει και θέσεις εργασίας καταπολεμώντας την ανεργία ειδικά των νέων συμπολιτών μας.

Προτρέπω, λοιπόν, τον κ. Δήμαρχο να ενεργήσει άμεσα και να προστεθεί ο Δήμος Ναυπλιέων στον κατάλογο των 158 Δήμων της χώρας που έχουν υποβάλει αίτηση ώστε να αποκτήσουν Δημοτική αστυνομία».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version