home design

Έκτη υποψηφιότητα στα Λευκάκια με τον Μάκαρη

Η Μιχοπούλου Βίκυ θα είναι μαζί με τον Κώστα Μάκαρη στο ψηφοδέλτιό του στα Λευκάκια

Η Μιχοπούλου Βίκυ είναι η έκτη υποψηφιότητα στα Λευκάκια και η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφια στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

”Είμαι μητέρα τριών τέκνων. Κατοικώ μόνιμα στα ΛΕΥΚΑΚΙΑ. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον Τουριστικό Τομέα. Ο προβληματισμός μου είναι έντονος όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινότητας μας από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. Οδικό δίκτυο σε κακά χάλια, νεκροταφείο και μια σειρά άλλων προβλημάτων.

   Για αυτό και εγώ αποφάσισα να αποδεχθώ μια πρόσκληση – πρόκληση για εμένα, να συμμετάσχω σε ένα συνδυασμό, προκειμένου να βοηθήσω και εγώ στην αλλαγή στάσης και νοοτροπίας αντιμετώπισης των προβλημάτων.

  Το κάλεσμα έγινε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος και μου εξήγησε όλο το όραμά του για τον Δήμο μας.

   Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα ότι με την ηγεσία του συγκεκριμένου πετυχημένου επιχειρηματία ο Δήμος θα αλλάξει Σελίδα  και θα περάσει σε μια «ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ».

  Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του στα ΛΕΥΚΑΚΙΑ.”

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version