home design

Συλλήψεις για κάνναβη σε Άργος, Τρίπολη και Καλαμάτα

Συνελήφθησαν 6 άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις

Συνελήφθησαν 6 άτομα για κάνναβη, χθες Τετάρτη 22 Μαρτίου, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, σε Άργος, Τρίπολη και Καλαμάτα, ενώ κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, περίπου 200 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, ένας 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 150,3 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στην Αρκαδία, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 2 άτομα, 36χρονος ημεδαπός και 39χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Στην Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας ένας 73χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε επιχείρησή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 36,5 γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν, επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 23 και 25 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version