home design

Σε νέο χώρο από εδώ και στο εξής το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Προγραμματικές συμβάσεις για σειρά έργων ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Προγραμματικές συμβάσεις για σειρά έργων ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατά τη συνεδρίασή του χθες Τετάρτη 22 Μαρτίου, την τελευταία που έλαβε χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης -καθώς το επόμενο διάστημα στο εν λόγω διάστημα ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας θα πραγματοποιήσει εργασίες σε αυτό.

Οι επόμενες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου -με πρώτη αυτή που προγραμματίζεται για την Τρίτη 4 Απριλίου-, θα συγκαλούνται στο εξής στον χώρο που παραχώρησε δωρεάν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η ΟΕΒΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρκαδίας), στον 1ο όροφο του επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη, ακινήτου της.

Στον πρώτο όροφο του εν λόγω κτηρίου, όπου υπάρχει αίθουσα συνεδριάσεων, γραφείο και κοινόχρηστοι χώροι υγιεινής, εκτός από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα φιλοξενούνται και άλλες εκδηλώσεις της Περιφέρειας, η οποία ανέλαβε τη δαπάνη διαμόρφωσης του χώρου.

Ας σημειωθεί ότι η στέγαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στον πιο πάνω χώρο, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, ισχύει μέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου διοικητηρίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο οποίο θα υπάρχει ο ανάλογος χώρος.

Οι προγραμματικές συμβάσεις

Όσον αφορά στις προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου που εγκρίθηκαν χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο, αυτές είναι:

Ακόμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε χθες τροποποιήσεις σε τρεις προγραμματικές συμβάσεις. Ειδικότερα, ενέκρινε την τροποποίηση του οικονομικού και φυσικού αντικειμένου, στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του ΑΟΤΑ “Μοριάς Α.Ε.” η οποία αφορά στην οργάνωση και λειτουργία του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (InfoKiosk) στον εν λόγω δήμο της Κορινθίας.

Ακόμα, με σχετικές αποφάσεις του, ενέκρινε την τροποποίηση ως προς τον χρόνο ισχύος τους τις προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τους Δήμους Σπάρτης αφ΄ενός και Ελαφονήσου αφ’ ετέρου για την παροχή υπηρεσιών μεταβατικής διαχείρισης μέρους των αστικών στερεών αποβλήτων των δύο εν λόγω δήμων της Π.Ε. Λακωνίας (που ανήκουν στην 3η Διαχειριστική Ενότητα), στην μονάδα της Παλαιόχουνης, η οποία διαχειρίζεται απορρίμματα της 1ης Διαχειριστικής Ενότητας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version