home design 800x400

Πασχαλινό Bazaar στο Άργος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στα Πασχαλινά Bazaar θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και περίτεχνες πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς, αλλά και για μεγάλους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με ιδιαίτερη χαρά προσκαλεί για άλλη μια χρονιά, μικρούς και μεγάλους, νέους και παλιούς φίλους στα Πασχαλινά Bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα. Σκοπός, είναι η στήριξη όλων των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του, η ενίσχυση και η υποστήριξη του Οργανισμού αλλά και των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του. Στις 20-25 Απριλίου έρχεται στο Άργος, στην Πλατεία Δικαστηρίων Οδός Καλλέργη, έναντι πεζοδρόμου Βασ. Όλγας και ώρα 9:30 – 15:30.

Στα Πασχαλινά Bazaar θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και περίτεχνες πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς, αλλά και για μεγάλους, που δημιουργήθηκαν, με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές και τους εργαζόμενους των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, από όπου και αν είναι, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία! Με τη συμμετοχή σας στην προσπάθειά “του Χαμόγελου του Παιδιού” βοηθάτε και εσείς με τον δικό σας τρόπο, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών και οικογενειών στη χώρα μας, πάντα με σεβασμό σε κάθε προσφορά και με απόλυτη διαφάνεια.

Πέρασε ένας χρόνος με πολλές δοκιμασίες, με φυσικές καταστροφές αλλά και με σοβαρή ενεργειακή κρίση, μέσα στον οποίο όμως ο Οργανισμός κατάφερε, χάρη και στη σημαντική συμμετοχή του κόσμου και έμπρακτη υποστήριξη, να υποστηρίξει ολιστικά 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Τηλ.: 210 33 06 140, 11040 (αστική χρέωση), email:products@hamogelo.gr

Σχόλια

Exit mobile version