home design

Ερμιονίδα: Απινιδωτές από τον Δήμο σε αθλητικά σωματεία

Παραδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο, οι τρεις πρώτοι απινιδωτές για τις ανάγκες των γηπέδων

Παραδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο, οι τρεις πρώτοι απινιδωτές στα αθλητικά σωματεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των γηπέδων.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε από ένας αυτόματος φορητός απινιδωτής, τελευταίας τεχνολογίας, στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας Διδύμων «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», κ. Σωτήρη Κονδύλη, στον Εκπρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας, κ. Φραντζέσκο Δημαράκη και στον Πρόεδρο του Νέου Ομίλου Φιλάθλων Ηλιοκάστρου, κ. Γεώργιο Μούγιο.

Όπως αναφέρεται από το τον Δήμο Ερμιονίδας:

«Το θέμα των απινιδωτών είναι κομβικής σημασίας για τη ζωή των ανθρώπων. Η ιατρική αυτή συσκευή είναι ικανή να σώζει ζωές.

Ως Δημοτική Αρχή επιδεικνύουμε γνήσιο ενδιαφέρον για τον εξοπλισμό όλων των δημοτικών γηπέδων με απινιδωτές, με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο της απώλειας ανθρώπινης ζωής.

Στηρίζουμε το άθλημα, την Ερμιονίδα, την Κοινωνία.

Συνεργαζόμαστε άψογα με όλους τους Συλλόγους και φορείς και υπηρετούμε τον Δήμο Ερμιονίδας με Αλληλεγγύη και Αξιοπιστία, έχοντας ως πρώτο μέλημά μας την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των αθλητών και των πολιτών μας.

Έχουμε τη θέληση, αλλά και τη δύναμη να προσφέρουμε την υποστήριξή μας στο κοινωνικό σύνολο του τόπου μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version