home design 800x400

Ποιος θα γίνει δήμαρχος στο Ναύπλιο; Δημοσκόπηση σε εξέλιξη στον δήμο

Ερωτήσεις για τους υποψήφιους και για τα προβλήματα του δήμου

Δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές στο Ναύπλιο είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα, με τον κόσμο να απαντά σε ερωτήσεις για την πόλη, τα χωριά του δήμου και τους υποψήφιους δημάρχους.

Από τα ερωτήματα που κατέγραψαν και μας μετέφεραν αναγνώστες μας αξιοσημείωτα είναι τα παρακάτω:

Στη δημοσκόπηση, σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο που τίθεται σε όσους απαντούν καταγράφεται το φύλλο, η ηλικία, η δημοτική ενότητα που ψηφίζει ο ερωτώμενος, αλλά και εξειδικευμένα ερωτήματα που αφορούν τον νυν δήμαρχο και τα προβλήματα.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Στην δημοσκόπηση για τον Δήμο Ναυπλιέων αναζητούνται απαντήσεις σχετικά με την γνώμη των ερωτόμενων για τους υποψήφιους δημάρχους Δημήτρη Κωστούρο, Κώστα Γκόνη, Κώστα Μάκαρη, Δημήτρη Ορφανό, Δημήτρη Παπαδημόπουλο. Επίσης ερώτηση αφορά στην ικανότητα των υποψηφίων, αλλά και ποιος θεωρείται ότι βρίσκεται πιο κοντά στους απλούς πολίτες.

Επίσης τίθενται ερωτήματα όπως «ποιον θα ψηφίζατε για να εκλεγεί Δήμαρχος», αλλά και για δίδυμα της δεύτερης Κυριακής, όπως Κωστούρος – Μάκαρης, Κωστούρος – Παπαδημόπουλος.

Τα προβλήματα του δήμου

Οι δημοσκόποι αναζητούν απαντήσεις και για τα προβλήματα του δήμου και τις λύσεις τους.

Μεταξύ αυτών ζητείται η γνώμη του κόσμου για την καθαριότητα, για τα σχολεία και παιδικούς σταθμούς, για τα έργα οδοποιίας και υποδομής, για την εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου, για την ύδρευση, για την πρόσφατη αύξηση των δημοτικών τελών κ.α.

Και τα κόμματα…

Ερωτήσεις γίνονται και για το κόμμα που ψήφισαν όσοι απαντούν στις εκλογές του 2019.

Με ενδιαφέρον αναμένεται αν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που είναι σε εξέλιξη στο Ναύπλιο, δημοσιοποιηθούν ή αν θα παραμείνουν ως εργαλείο αυτού που την παρήγγειλε.

Σχόλια

Exit mobile version