Home design

Στη φιλόξενη Ερμιονίδα το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου CAMP

Μια άρτια, κατά γενική ομολογία, διοργάνωση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, Σάββατο 18 Μαρτίου, στο Αναρριχητικό πεδίο Καταφύκι

Μια άρτια, κατά γενική ομολογία, διοργάνωση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, Σάββατο 18 Μαρτίου, στο Αναρριχητικό πεδίο Καταφύκι Ερμιονίδας. Πρόκειται για το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου CAMP, ένα γεγονός που προωθεί τον αναρριχητικό τουρισμό στην Ερμιονίδα, καθώς ήρθαν αθλητές από όλη την Ελλάδα, γνώρισαν την περιοχή και έδωσαν την υπόσχεση πως θα είναι ξανά εκεί.

Η διοργάνωση έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου πολύ όμορφα, στο κτίριο «Συγγρού» στην Ερμιόνη, όπου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των αθλητών στις διάφορες κατηγορίες και μια φιλόξενη γιορτή.

Ένα Φεστιβάλ στο οποίο πίστεψε από την πρώτη στιγμή ο ΕΟΤ, έδωσε την αιγίδα του και κάλυψε με χρηματοδότηση μέρος των εξόδων του.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη Γιανικοπούλου απευθύνει ένα μεγάλο μπράβο στον Δαμιανό Νάκο, τον Θωμά Μυλωνά και τον Αντώνη Φραγκούλη για το μεράκι και την εθελοντική εργασία τους στα πεδία και την δημιουργία του Climb Ermionida.

Σχόλια

Exit mobile version