home design 800x400

Ναύπλιο: Ποια θέματα τέθηκαν στη συνάντηση Λυκομήτρου με το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Λυκομήτρου με το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι»

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Αλέξανδρου Λυκομήτρου με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι».

Ο Αντιδήμαρχος συνεχάρη τα μέλη για την εκλογή τους και διαβίβασε τις ευχές του Δημάρχου, του οποίου η παρουσία δεν κατέστη δυνατή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, για γόνιμη και αποτελεσματική θητεία.

Εν συνεχεία συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την τήρηση των κανονισμών που αφορούν τους όρους χρήσης των κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων καθώς και την τήρηση των όρων χρήσης μουσικής. 

Και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν τις απόψεις τους για τα προαναφερόμενα θέματα. Ιδιαίτερα τονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο το γεγονός ότι με την επιστροφή στην κανονικότητα, ύστερα από την περίοδο του covid-19, θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια από τους επιχειρηματίες να μην υπερβαίνουν τον παραχωρούμενο χώρο για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και επίσης να μεριμνούν για την αποφυγή πρόκλησης φαινομένων ηχορύπανσης, ώστε κάτοικοι και επισκέπτες να απολαμβάνουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες των καταστημάτων εστίασης με σεβασμό στην ιστορία και την αισθητική της πόλης.

Σχόλια

Exit mobile version