home design 800x400

Συλλήψεις για κλοπές στην Λακωνία

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε.

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Συλλήψεις για κλοπές στην Λακωνία

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές έγιναν συνολικά χθες και προχθές στην Λακωνία από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε.. Συγκεκριμένα, 17χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 18χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπού, κοσμήματα και όπως προέκυψε είχαν διαπράξει ακόμα 3 κλοπές.

Αντίστοιχα, ένας 17χρονος και ένας ανήλικος αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπής, κοσμήματα και είδη ρουχισμού. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 1.3.2023 έως την 4.3.2023, διέπραξαν ακόμη 2 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.

Επίσης, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου για κλοπή, απειλή, φοροδιαφυγή και παραβάσεις του Γ.Ο.Κ. .

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη, προχθές (8.3.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 18χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπού, κοσμήματα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 5.3.2023 έως την 7.3.2023, διέπραξαν ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών και -1- απόπειρα αυτής σε οικίες και σε όχημα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, όπου αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά, ρολόγια, και κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Συνελήφθησαν, χθες (9.3.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, 17χρονος και ανήλικος, γιατί αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπής, κοσμήματα και είδη ρουχισμού. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 1.3.2023 έως την 4.3.2023, διέπραξαν ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και είδη μπάνιου και κουζίνας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες (9.3.2023) το πρωί, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου για κλοπή, απειλή, φοροδιαφυγή και παραβάσεις του Γ.Ο.Κ.

Σχόλια

Exit mobile version