home design

Άργος: Απατεώνας της απέσπασε χρυσαφικά, λίρες και χρήματα όμως έπεσε πάνω στους αστυνομικούς

Ο αλλοδαπός ξεγέλασε γυναίκα με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε ατύχημα και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης - Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

Στην παγίδα έπεσε ένας απατεώνας στο Άργος, ο οποίος ξεγέλασε μία γυναίκα με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε ατύχημα και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον … ξενοδόχο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους Μυκηνών συνέλαβαν τον επιτήδιο, ο οποίος λίγο πιο πριν είχε καταφέρει να αποσπάσει χρυσαφικά, λίρες και χρήματα.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Άργος, ένας αλλοδαπός.

Ο δράστης ψευδώς τής ανέφερε ότι η κόρη της είχε προκαλέσει ατύχημα και έπρεπε άμεσα να γίνει χειρουργική επέμβαση χωρίς να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Παράλληλα, της ζήτησε επιπλέον 25.000 ευρώ.

Εκείνη μετέβη στην τράπεζα και ενημέρωσε τον υπάλληλο ο οποίος απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών βρέθηκαν στο σημείο συνάντησης του απατεώνα με τη γυναίκα και όχι μόνο τον συνέλαβαν αλλά και πήραν όλα τα χρήματα και τα χρυσαφικά που της είχε αποσπάσει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version