home design 800x400

Ο μαγευτικός κόλπος της Χηνίτσας με τα σμαραγδένια νερά, μία αναπνοή από Πόρτο Χέλι και Σπέτσες

Η καταπληκτική αμμουδιά και το μοναδικό τοπίο είναι οι λόγοι για τους οποίους η Χηνίτσα με το ομώνυμο νησάκι συγκεντρώνουν κάθε χρόνο έναν τόσο μεγάλο αριθμό παραθεριστών

Σε έναν από τους πιο εκλεκτούς προορισμούς της Πελοποννήσου, αναμεσά σε μια πευκόφυτη περιοχή μοναδικού φυσικού κάλους, μόλις 5 χιλιόμετρα από το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι και μία αναπνοή από τις Σπέτσες, βρίσκεται το Ξενοδοχείο AKS Hinitsa Bay και η βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Χηνίτσα.

Το υπέροχο τοπίο και η ιδιωτική αμμώδης παραλία με εκπληκτική θέα στο νησί της Χηνίτσας και στην πόλη των Σπετσών προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για τους λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας.

Η καταπληκτική αμμουδιά, το μοναδικό τοπίο, η άρτια οργάνωση είναι οι λόγοι για τους οποίους η Χηνίτσα συγκεντρώνει κάθε χρόνο έναν τόσο μεγάλο αριθμό παραθεριστών.

Βίντεο: Greece is for Lovers

Με ορμητήριο το Πόρτο Χέλι μπορείτε πολύ εύκολα να απολαύσετε τις παραλίες της μαγευτικής Ερμιόνης, να φθάσετε στο πολυσύχναστο Τολό και το ιστορικό Ναύπλιο.

Απέχει 187 χλμ. από την Αθήνα, 2,5 ώρες οδικώς ή με catamaran και βρίσκεται απέναντι από το νησί των Σπετσών, με το οποίο συνδέεται 24 ώρες το 24ώρο με θαλάσσια ταξί που αναχωρούν κατευθείαν από την προβλήτα του ξενοδοχείου.

Σχόλια

Exit mobile version