home design

Αργολίδα: Ο ALPHA είναι το νέο λαγωνικό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Ο νέος σκύλος έρευνας και διάσωσης δωρίστηκε από την εκτροφέα Θάλεια Καλογεροπούλου και εκπαιδεύεται ήδη από την ΕΟΔ Αργολίδας

Ο ALPHA εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας στο τμήμα «Σκύλων Έρευνας και Διάσωσης», ύστερα από επιθυμία της εκτροφέως Θάλειας Καλογεροπούλου – Southern Sporty Paws, FCI Kennel, να δωρίσει 2 σκύλους (μικρής ηλικίας προς συγκεκριμένη εκπαίδευση) στην Ε.Ο.Δ. Πανελλαδικά, με σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Εν συνεχεία, το τμήμα «Σκύλων Έρευνας και Διάσωσης» Ε.Ο.Δ. Μεσσηνίας έλαβε ενημέρωση για την κίνηση αυτή της κ. Καλογεροπούλου και κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των υπευθύνων των δύο τμημάτων αποφασίστηκε από κοινού η παραχώρηση του σκύλου στην ΕΟΔ Αργολίδας, πράγμα για το οποίο γνωρίζει και συναινεί και η δωρήτρια.

Έτσι λοιπόν, ο ALPHA βρίσκεται πλέον υπό την προστασία του μέλους της ομάδας Αναστάσιου Κορδαλή και έχει ήδη ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς η εκπαίδευση του στο αντίστοιχο τμήμα της ΕΟΔ Αργολίδας.

Η Ε.Ο.Δ. Αργολίδας απευθύνει ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτό και φυσικά ευχαριστούν ιδιαίτερα την κ. Καλογεροπούλου για την σημαντική προσφορά της. Μάλιστα και η ίδια αποτελεί κομμάτι της έννοιας του εθελοντισμού μιας και προσφέρει τη βοήθεια της εθελοντικά σε ομάδα της Αττικής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version