home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αυτό το χωριό της Αρκαδίας είναι πνιγμένο στο πράσινο, ορμητήριο για ράφτινγκ ή πεζοπορία

Ορεινό, αμφιθεατρικό παραδοσιακό χωριό σε καταπράσινη βουνοπλαγιά με βελανιδιές, πλατάνια, κυπαρίσσια, καρυδιές και θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και τον κάμπο της Μεγαλόπολης
Ίσαρης Αρκαδίας

Ορεινό, αμφιθεατρικό παραδοσιακό χωριό της Αρκαδίας σε καταπράσινη βουνοπλαγιά με βελανιδιές, πλατάνια, κυπαρίσσια, καρυδιές και θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και τον κάμπο της Μεγαλόπολης, με πέτρινα αρχοντικά. Ο Ίσαρης έχει καλή υποδομή καταλυμάτων σε ατμοσφαιρικούς ξενώνες.

Αξιοθέατα οι αρχαιολογικοί και βυζαντινοί χώροι στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, την Αρχαία Λυκόσουρα, το Λύκαιο Όρος, το αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης, τα κάστρα σε Καρύταινα και Λεοντάρι και την Αγία Θεοδώρα στην Βάστα, τον εν ενεργεία παλιό νερόμυλο δίπλα από το εκκλησάκι και της μονές Μπούρα και Αμπελακίου.

Ίσαρης Αρκαδίας
Φώτο: Wikipedia (Anna Diderot)

Είναι ιδανικό ορμητήριο για όσους θέλουν να απολαύσουν πεζοπορία ή ράφτινγκ στο φαράγγι του Λούσιου, στο φαράγγι της Νέδας, στις πηγές του Ευρώτα, στον Ταΰγετο και στο Μαίναλο.

Στις 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το πανηγύρι της Αγίας Θεοδώρας.

Ο Ίσαρης είναι ένα χωριό πνιγμένο στο πράσινο, το οποίο βρίσκεται 56 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, ακολουθώντας τη διαδρομή προς Μεγαλόπολη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis