home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΛακωνίαΚοινωνία

Λακωνία: Αγροτικά εργαλεία αξίας 5000 ευρώ «έλειπαν» από 18χρονο και είπε να τα κλέψει

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 7 περιπτώσεις κλοπών αγροτικών εργαλείων, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (18.1.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, προέκυψε ότι ο 18χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 8.1.2023 έως και την 17.1.2023, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης, διέπραξε συνολικά 7 περιπτώσεις κλοπών αγροτικών εργαλείων, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση υπολογίζεται πως είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά το ποσό των 5.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Σύλληψη Λακωνία

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button