home design

Οπαδοί του βασιλιά κάνουν εκδρομή από τη Λακωνία στην Αθήνα για την κηδεία του τέως

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας ανακοίνωσε πως θα αναχωρήσουν λεωφορεία από Σπάρτη, Γύθειο, Αρεόπολη και Σκάλα με προορισμό τη μητρόπολη Αθηνών

Λεωφορεία αναμένεται να αναχωρήσουν από τη Λακωνία, και συγκεκριμένα από την Αρεόπολη, το Γύθειο, τη Σκάλα και την Σπάρτη με προορισμό τη Μητρόπολη Αθηνών νωρίς το πρωί της Δευτέρας για όσους Λάκωνες και Μανιάτες επιθυμούν να μετάσχουν στην εξόδιο ακολουθία και την κηδεία για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Οι οπαδοί του βασιλιά κάνουν εκδρομή με σκοπό να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον εκλιπόντα.

Στην ανακοίνωσή του ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Επειδή εμείς στην ανυπότακτη αυτή γωνιά του κόσμου που λέγεται Μάνη και Λακωνία δεν παίρνουμε μαθήματα πατριωτισμού, ιστορίας και πολιτισμού. Γνωρίζουμε Ποιους και Πως πρέπει να τιμήσουμε και με την λιτή και σεμνή φυσική παρουσία μας για ό,τι προσέφεραν στην Πατρίδα.

Γνωρίζουμε πια καλά και Ποιοι χρεοκόπησαν, εξευτελίζουν και μικραίνουν κάθε μέρα την Πατρίδα μας. Ανάμεσά τους δεν ήταν ο βασιλεύς Κωνσταντίνος!

Ειδικά δρομολόγια λεωφορείων λοιπόν θα αναχωρήσουν από τον Τόπο μας, την Αρεόπολη, το Γύθειο, τη Σκάλα και την Σπάρτη, για την Μητρόπολη Αθηνών νωρίς το πρωί της Δευτέρας για Όσους Συμπατριώτες μας επιθυμούν να μετάσχουν στον ύστατο χαιρετισμό. Το ίδιο καλούμε να πράξουν και οι φιλότιμοι Συμπατριώτες μας, Μανιάτες και Λάκωνες, του λεκανοπεδίου Αττικής».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version