home design

Με συναυλία βραβευμένων σολίστ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα «Ο Δαναός»

Την συναυλία επιμελείται και προλογίζει ο διακεκριμένος Μουσικολόγος-Κριτικός Μουσικής, κ. Κων/νος Π. Καράμπελας-Σγούρδας

Με συναυλία βραβευμένων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Βachauer, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός» την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεών του. Την συναυλία επιμελείται και προλογίζει ο διακεκριμένος Μουσικολόγος-Κριτικός Μουσικής, κ. Κων/νος Π. Καράμπελας-Σγούρδας.

Πριν την έναρξη, θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου, ενώ η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο GinaBachauer και με τον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Θα ομιλήσει ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας – Σγούρδας, Πρόεδρος Δ.Σ. των Διεθνών Μουσικών Σωματείων Gina Bachauer και C.V. ΑΙkan – P.J.G. Zimmerman , επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας, κριτικός μουσικής, καθηγητής ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης & πιάνου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Κριτικών Μουσικής Θεάτρου και Χορού, μέλος της Διεθνούς ‘Ενωσης Κριτικών Θεάτρου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής τον Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου C.V ΑΙkan-P.J.G. Zimmerman και του Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version