home design 800x400

Πάτρα: Πήγαν στον παππού με χάδια και του άρπαξαν τη σύνταξη

Ώσπου να καταλάβει τι συνέβαινε, μια από τις ανήλικες είχε καταφέρει να αρπάξει από την τσέπη του παντελονιού του 800 ευρώ που μόλις είχε σηκώσει από το ΑΤΜ

Τα χάδια τεσσάρων κοριτσιών σε έναν ηλικιωμένο έξω από τράπεζα δεν ήταν και τόσο αθώα. Οι ανήλικες Ρομά περιμέναν καρτερικά έξω από το ΑΤΜ στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα μέχρι να εμφανιστεί το κατάλληλο θύμα και το βρήκαν στον πρόσωπο ενός 75χρονου, ο οποίος πήγε να σηκώσει τη σύνταξή του.

Μόλις παρέλαβε τα χρήματα, οι ανήλικες όρμησαν πάνω στον παππού και άρχισαν τον χαϊδεύουν με ερωτική διάθεση, αφήνοντάς τον εμβρόντητο. Ώσπου να καταλάβει τι συνέβαινε, μια από τις ανήλικες είχε καταφέρει να αρπάξει από την τσέπη του παντελονιού του τα χρήματα που είχε κάνει ανάληψη ύψους 800 ευρώ. Στη συνέχεια το έβαλαν όλες μαζί στα πόδια.

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε στην Αστυνομία την κλοπή και οι άνδρες του Β’ αστυνομικού τμήματος κατάφεραν να συλλάβουν μια 14χρονη Ρομά, η οποία αναγνωρίστηκε από το θύμα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, χωρίς ωστόσο να έχει ποινικές συνέπειες λόγω ηλικίας.

Η ανήλικη δεν είχε πάνω της τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία πιθανολογείται ότι μπορεί να βρίσκονται στα χέρια κάποιου ενήλικου ή σε κάποια από τις τρεις υπόλοιπες συνομίληκες συνεργούς της.

Σχόλια

Exit mobile version