home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνία

Γιατί κάνουν κυκλοφοριακή μελέτη στη Δυτική Μάνη

Ο προϋπολογισμός της εκτέλεσης της σύμβασης είναι 19.190,24 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της 4 μήνες

Την σκοπιμότητα και τους όρους του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Δυτικής Μάνης και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας για κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή του δήμου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή.

Όπως επισημαίνεται, αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης αποτελεί η ανάπτυξη κυκλοφοριακής μελέτης, στο πλαίσιο της οποίας θα εξετασθούν ενδελεχώς ζητήματα κυκλοφορίας, στάθμευσης και οδικής ασφάλειας του ∆ήµου ∆υτικής Μάνης, ώστε να εξαχθούν χρήσιμα πορίσµατα και προτάσεις. Παράλληλα, θα παρασχεθεί υποστήριξη για διερεύνηση και επίλυση τυχόν λοιπών έκτακτων συγκοινωνιακών θεμάτων που προκύπτουν στο δήμο. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις: Καταγραφή και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης. Προτάσεις κυκλοφοριακής οργάνωσης. ∆ιαχείριση στάθμευσης. Βελτίωση οδικής ασφάλειας. Υποστήριξη σε λοιπά συγκοινωνιακά ζητήματα της περιοχής μελέτης.

Ο προϋπολογισμός της εκτέλεσης της σύμβασης είναι 19.190,24 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της 4 μήνες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button