home design 800x400
home design 1170Χ320

Γιατί κάνουν κυκλοφοριακή μελέτη στη Δυτική Μάνη

Ο προϋπολογισμός της εκτέλεσης της σύμβασης είναι 19.190,24 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της 4 μήνες
Στούπα πάρκινγκ

Την σκοπιμότητα και τους όρους του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Δυτικής Μάνης και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας για κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή του δήμου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή.

Όπως επισημαίνεται, αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης αποτελεί η ανάπτυξη κυκλοφοριακής μελέτης, στο πλαίσιο της οποίας θα εξετασθούν ενδελεχώς ζητήματα κυκλοφορίας, στάθμευσης και οδικής ασφάλειας του ∆ήµου ∆υτικής Μάνης, ώστε να εξαχθούν χρήσιμα πορίσµατα και προτάσεις. Παράλληλα, θα παρασχεθεί υποστήριξη για διερεύνηση και επίλυση τυχόν λοιπών έκτακτων συγκοινωνιακών θεμάτων που προκύπτουν στο δήμο. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις: Καταγραφή και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης. Προτάσεις κυκλοφοριακής οργάνωσης. ∆ιαχείριση στάθμευσης. Βελτίωση οδικής ασφάλειας. Υποστήριξη σε λοιπά συγκοινωνιακά ζητήματα της περιοχής μελέτης.

Ο προϋπολογισμός της εκτέλεσης της σύμβασης είναι 19.190,24 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της 4 μήνες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis